Kas teie ettevõte asub maapiirkonnas ja teil on vajadus teha investeeringuid või laiendada oma ettevõtet? FOAAL Consulting UÜ aitab teil taotleda PRIA maapiirkonna ettevõtjate konkurentsivõime suurendamise investeeringutoetust, mille abil saate rahastust oma äri uuendusteks ja kasvu toetamiseks. FOAAL’i meeskonnal on üle 15. aasta kogemust projektide kirjutamise ja juhtimisega erinevates ettevõtlusvaldkondades. Kirjutatud projektidest rohkem kui 95% on saanud rahastuse ning projektidesse on kokku kaasatud üle 3 miljoni euro. Meie meeskond on teiega kaasas igal hetkel!

 

Toetuse I taotlusvoor algas 28. augustil 2024. aastal ning  taotlusi saab esitada kuni 20 miljonilise eelarve täitumiseni, mida rahastatakse Euroopa Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfondist (EAFRD) ja Eesti riigieelarvest.

Antud toetus aitab mikro- ja väikeettevõtetel rahastada:

Uue tehnoloogia kasutuselevõttu, mis võimaldab pakkuda paremaid tooteid või teenuseid.

Infotehnoloogilisi lahendusi, mis aitavad tõsta teie ettevõtte efektiivsust ja digitaliseerida tegevusi.

Ressursitõhususe suurendamist, sealhulgas energia säästmine ja materjalide taaskasutus.

Toetust saavad taotleda mikro- ja väikeettevõtted, kes:

– On tegutsenud vähemalt 2 majandusaastat ning taotluse esitamisele eelneva kahe majandusaasta jooksul mõlemal majandusaastal teeninud müügitulu vähemalt 40 000 eurot;

– Asuvad maapiirkonnas või väikelinnalises asustuspiirkonnas (Tallinnaga piirnevad vallad on välistatud);

– Ei ole pankrotis ega likvideerimisel ning kelle riikliku maksu võlg on väiksem kui 100 eurot.

Lisarahastuse taotlemisel võib omaosalus olla 60-85%, seega on oluline hoolikalt läbi mõelda finantseerimisplaan. FOAAL Consulting UÜ aitab teil analüüsida teie ettevõtte finantsvõimekust ja koostada plaani, mis tagab taotluse edukuse.

Meeskonna üle 15. aastane projektitaotluste koostamise kogemus ja üle 95% rahastatud taotluste osakaal teevad meist kindla valiku igaühele, kes soovib edukalt taotleda toetusi ja arendada oma äritegevust. Lisaks pakume spetsiaalseid koolitusi ja konsultatsioone, et aidata teil paremini mõista projektide elluviimist ja finantseerimisvõimalusi.

PRIA poolt välja kuulutatud maapiirkonna ettevõtjate konkurentsivõime suurendamise investeeringutoetuse kindlaks tagamiseks võtke meiega ühendust. 

Võtke ühendust siin

Oleme koostööd teinud

Soovid meie teenuste kohta rohkem küsida?

Võta meiega julgelt ühendust ja leiame parima lahenduse sinu küsimustele tuginedes meie teadmistele ja oskustele!

Broneeri konsultatsioon